Nieuw e-book: 10 tips om je verlangen te ontdekken

Er gebeuren soms dingen in je leven waardoor je gedesoriĆ«nteerd kunt raken. Zoals het verlies van schijnzekerheden. Een van de redenen hiervoor is dat eigenlijk alles weer open, alles weer mogelijk is. Dit veroorzaakt vaak een soort angst die de meeste mensen maar het liefst meteen opvullen met iets dat vertrouwd is. Toch is het belangrijk om zo’n keerpunt ten volle te benutten door stil te staan bij de stem van het verlangen.

We zijn allemaal ergens voor in de wieg gelegd

En het verlangen daarnaar ligt in ons hart.

– Perzische dichter Roemi

Wellicht loop je wel eens met vragen rond als: wat is het doel van mijn leven? Wat is echt van waarde en hoe kan ik me hiermee verbinden? Er is een verlangen in ons hart aanwezig om de volheid van het leven te kennen. Dit verlangen houdt direct verband met onze behoefte aan verbinding. Wijzen we deze behoefte af dan doen we onszelf tekort. Het is eigen aan de mens om deel uit te maken van een groter geheel. Verlangen is meer dan onze gehechtheid aan mensen, plaatsen en dingen.

Het is de levende, gepassioneerde stem van onze ziel. Geven we deze stem de vrijheid, de ruimte om te spreken of houden we haar gevangen in de kooi van onze beperkende overtuigingen? We kunnen onze verlangens ontdekken door steeds meer contact te maken met onszelf, de mensen om ons heen, onze omgeving, de manier waarop we in het leven staan en door ons in te zetten voor ons levensdoel.

Meer info en bestellingen: sipkodenboer@gmail.com

Be first to comment